Politica de confidențialitate și cookies

Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

Cine suntem

S.C. Sensio Concept SRL, o persoana juridica romana, cu sediul social în Bucuresti, str George Călinescu, nr 52A, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6537/2003, CUI RO15275654, care activeaz[ ]n domeniul producerii de mobilier la comandă cât și ca showroom care se poate utiliza pentru evenimente.

Date personale pe care le prelucrăm

Pe website-ul www.sensioliving.ro  colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • Adresa de e-mail
  • Număr de telefon (dacă îl oferiți dvs.)
  • Mesaj
  • Istoria navigării

De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Răspunsul la mesajele dvs în temeiul legal al demersurilor la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui posibil contract

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la datele de contact.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă răspunde la întrebări și mesaje.
  • Număr de telefon – vă vom contacta telefonic dacă nu reușim să vă contactăm pe e-mail.
  • Mesaj – vom răspunde solicitărilor dumneavoastră detaliate în mesajul către noi.

Cu consimțământul dumneavoastră am dori să facem și următoarele prelucrări de date cu caracter personal:

Urmărirea activității dumneavoastră pe site

  • Istoria navigării – dacă activați cookie-urile 3rd party am dori să puteți vedea informații de la noi și când navigați pe alte site-uri.
  • Adresa IP – avem nevoie de această informație pentru a vă putea identifica drept utilizator unic pentru demersurile analitice (Google Analytics).
  • Istoria navigării pe site-ul sensioliving.ro – avem nevoie de această informație pentru a ști ce pagini ați parcurs deja până în momentul în care solicitați asistență.
  • Referral-ul (adresa web de unde ați intrat pe paginile sensioliving.ro) – avem nevoie de această informație pentru a ști dacă ați intrat pe site-ul web din vreun banner al vreunei campanii, știind astfel să vă oferim asistență personalizată.

 

Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei Sensio situată în România și prin furnizorii noștri tot din România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la TLH.RO care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru Sensio.

 

Datele dvs cu caracter personal din cadrul conversațiilor pe email avute cu colegii noștri sunt stocate pe serverele Google din Irlanda, Google acționând ca o persoană împuternicită pentru SENSIO pentru a oferi serviciul de email. Dacă folosiți formularul de contact, datele dvs sunt stocate tot la TLH.RO, iar dacă vă înscrieți la newsletter, numele și adresa dvs de e-mail sunt stocate pe serverele MailChimp, situtate în SUA, dar care respectă normele GDPR https://mailchimp.com/help/gdpr-faq/

 

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal ce vin din formularul de contact/pe email  le vom păstra în Inbox-ul nostru pe o durată de un an în temeiul legal al interesului legitim de a analiza modul în care v-am răspuns la solicitări.

Datele dumneavoastră din cookie-uri sunt ținute pe perioada de viață a fiecărui cookie, conform politicii noastre de Cookie-uri disponibilă

Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la hello@sensioliving.ro

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail hello@sensioliving.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

 

POLITICA DE COOKIES

 

Un cookie este un fișier text pe care un site îl trimite browserului să-l stocheze pe dispozitivul dvs. pentru a reţine informații despre dvs: informații de conectare, preferințe de limbă etc. Aceste cookie-uri sunt setate de noi și numite cookie-uri de prima parte. Sensio folosește și cookie-uri ale unor terțe părți pentru eforturile de marketing.

Mai precis, folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire în următoarele scopuri:

* Pentru a vă ajuta în navigarea pe internet;

* Pentru a analiza modul în care explorați produsele și serviciile noastre;

* Pentru asistență în eforturile noastre de marketing, inclusiv publicitate comportamentală.

Mai jos este o listă detaliată a cookie-urilor pe care le folosim pe site-ul nostru. Site-ul nostru este scanat cu ajutorul instrumentului nostru de scanare cookie în mod regulat pentru a menține o listă cât mai exactă posibil.

Clasificăm modulele cookie în următoarele categorii:

* Cookie-uri necesare

* Cookie-uri statistice

* Cookie-uri de marketing

* Cookie-uri de preferinte

COOKIE-URI NECESARE 

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcțiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcționa corespunzător fără aceste cookie-uri.

 

 

DenumireFurnizorScopExpirareTip
CookieConsentsensioliving.roStocheaza statusul consimtamantului utilizatorului pentru acest domeniu1 anHTTP

COOKIE-URI DE STATISTICA 

 

Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.

DenumireFurnizorScopExpirareTip
collectgoogle-analytics.comUtilizat pentru a trimite date catre Google Analytics despre dispozitivul si comportamentul vizitatorului.  Urmareste vizitatorul pe dispozitivele si canalele de marketing folosite.SesiunePixel
_gasensioliving.roRInregistreaza un ID unic folosit pentru a genera date statistice despre modul in care un utilizatorul foloseste website-ul2 aniHTTP
_gatsensioliving.roUtilizat de Google Analytics pentru a sustine rata de solicitari.SesiuneHTTP
_gidsensioliving.roInregistreaza un ID unic care este folosit pentru a genera date statistice legate de modul in care un vizitator utilizeaza website-ul.SesiuneHTTP

COOKIE-URI DE MARKETING 

 

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de puiblicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.

 

DenumireFurnizorScopExpirareTip
frfacebook.comUtilizat de Facebook pentru a livra o serie de produse de advertising cum ar fi licitari in timp real din partea a terti advertisers3 luniHTTP
trfacebook.comUtilizat de Facebook pentru a livra o serie de produse de advertising cum ar fi licitari in timp real din partea a terti advertisersSesiunePixel
_fbpsensioliving.roUtilizat de Facebook pentru a livra o serie de produse de advertising cum ar fi licitari in timp real din partea a terti advertisers3 luniHTTP
GPSyoutube.comInregistreaza un ID unic pe dispozitivele mobile pentru a oferi permisiunea de urmarire bazata pe locatie geografica GPS.1 ziHTTP
PREFyoutube.comInregistreaza un ID unic folosit de Google pentrru a pastra statistici despre cum un vizitator foloseste video-urile Youtube pe diferite website-uri.8 luniHTTP
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comIncearca sa estimeze lungimea de banda pe pagini cu video-uri Youtube integrate.179 zileHTTP
YSCyoutube.comInregistreaza un ID unic pentru a pastra statistici despre video-urile de pe Youtube pe care un utilizator le-a vizualizat.SesiuneHTTP
yt-remote-cast-installedyoutube.comStocheaza preferintele utilizatorului de video player folosind videouri incorporate de pe YotubeSesiuneHTML
yt-remote-connected-devicesyoutube.comStocheaza preferintele utilizatorului de video player folosind videouri incorporate de pe YoutubePersistentHTML
yt-remote-device-idyoutube.comStocheaza preferintele utilizatorului de video player folosind videouri incorporate de pe YoutubePersistentHTML
yt-remote-fast-check-periodyoutube.comStocheaza preferintele utilizatorului de video player folosind videouri incorporate de pe YotubeSesiuneHTML
yt-remote-session-appyoutube.comStocheaza preferintele utilizatorului de video player folosind videouri incorporate de pe YoutubeSesiuneHTML
yt-remote-session-nameyoutube.comStocheaza preferintele utilizatorului de video player folosind videouri incorporate de pe YoutubeSesiuneHTML

COOKIE-URI DE PREFERINTE 

 

Cookie-urile de preferinte sunt utilizate pentru a putea modifica modul in care un website functioneaza sau arata in functie de informatii pe care le memoreaza, cum ar fi limba preferata sau regiunea in care va aflati.

 

DenumireFurnizorScopExpirareTip
SesiuneHTTP

 

 

Politica privind fotografiile captate in incinta Sensio Living si postate in mediul online si site-ul firmei

În spațiul Sensio Living, situat în Bucuresti, sector 1, Calea Floreasca nr. 212, parter, se pot face fotografii de către Sensio Living S.R.L., iar acestea pot fi postate în mediul online (website, Facebook, Instagram). Fotografiile sunt captate pentru a ilustra atmosfera din locația Sensio Living și nu pentru a surprinde imaginea (fața) unei anumite persoane. Insă, este posibil ca în cazul unora dintre fotografii să se poată identifica o anumită persoană.

Temeiul legal al acestei prelucrări este interesul legitim (promovarea locatiei si a serviciilor Sensio Living).

Oricând ai dreptul să te opui acestei prelucrări, trimitându-ne un e-mail la adresa living@sensio.ro prin care să ne soliciți ștergerea postării în care apare imaginea ta. Vom răspunde cererii tale în termen de 10 zile calendaristice. Trebuie sa ai in vedere ca inainte de a opera ștergerea postării, va trebui să te identificăm pentru a fi siguri că tu ești persoana care apare în fotografie (pentru a exista identitate între persoana care face cererea și persoana care apare în fotografie).

Beneficiezi de toate drepturile prevăzute de Regulamentului  UE 679/2016privind protectia persoanelor fizice în cee ace privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor – GDPR), și anume de dreptul de acces,rectificare, stergere, restrictionare a prelucrarii, portabilitate, opozitie si accesul la justitie.

Operatorul de date cu caracter personal: Sensio Living S.R.L., sediu social Bucuresti, sector 1, Calea Floreasca nr. 212, parter, biroul P1; J40/15623/2018, CUI 40072650

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram